Egyéb ajánlatok

 

vidaXL sötétszürke poliészter L-alakú kanapéágy (282304)

171 850 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
vidaxl.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 171 850 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Sarokgarnitúra

Chris Sarokgarnitúra 485 900 Ft Chris Santiago szövet Sarokgarnitúra 494 500 Ft-tól Santiago szövet Santiago textilbőr Sarokgarnitúra 391 900 Ft-tól Santiago textilbőr Panama Sarokgarnitúra 150 903 Ft Panama
Termékleírás
Típus Sarok
Lábak Lábakkal

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a sokoldalú kanapéágy tökéletes megoldás váratlan éjszakai vendégek elszállásolására, napközben pedig kényelmes ülőalkalmatosságként szolgálhat A kiváló minőségű fakeretnek és a krómozott lábaknak köszönhetően a kanapéágy rendkívül stabil, valamint az extra kényelem érdekében vastagon párnázott. Könnyedén és gyorsan alakítható át kanapéból ággyá és fordítva. Kanapéként két különböző fekvőpozícióval szolgál. Igénye szerint megteheti azt is, hogy csak az egyik részét nyitja ki. Modern megjelenése révén bármilyen lakás enteriőrjének nagyszerű kiegészítője lehet. Színe: sötétszürkeAnyaga: faváz + poliészter kárpitozás + krómozott lábakKönnyen ággyá alakíthatóKanapé mérete (elülső lábtámasszal): 218 x 155 x 69 cm (Ho x Szé x Ma)Kanapé mérete (elülső lábtámasz nélkül): 218 x 86 x 69 cm (Ho x Szé x Ma)Ülőfelület magassága a talajtól: 40 cmÜlőfelület magassága a talajtól: 33 cmKartámasz magassága a talajtól: 18,5 cm2 állítható pozícióvalÁgy mérete (kartámasz és lábtámasz nélkül): 200 x 90 cm (Ho x Szé)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.